Agama INFINITY PINK

Kvalitní a žádaný výrobek Agama INFINITY PINK značky Agama snadno můžete pořídit tady v akci! Aktuálně v akci za 7990 Kč
Cena: 7990 Kč

Paddleboardy AGAMA INFINITY na klidnou i divočejší vodu. Představujeme vám náš první paddleboard Agama INFINITY určený pro všechny, kteří milují vodní dobrodružství. Nafukovací SUP INFINITY dostatečně velké prkno na vodu pro jednu či dvě osoby. Řeka, jezero nebo moře – paddleboard Agama vás bezpečně doveze. Pro váš lepší pocit je součástí balení také pojistné lanko na nohu.

Agama INFINITY je pro vás připraven v růžově-tyrkysové barvě. SUP má rozměry 320 x 84 cm, díky čemuž vám umožní vést i dalšího pasažéra.

Nafukovací paddleboard Agama má zcela nový design protiskluzové pěny. Prkno snadno sbalíte do kompaktní a praktické tašky na záda.

Paddleboard INFINITY je vyroben z kvalitního dvouvrstvého drop-stitch materiálu zajišťující pevnost a odolnost. Prkno na vodu disponuje také D-kroužky pro uchycení bezpečnostního lanka. Další čtyři D-kroužky slouží pro uchycení kajakového sedátka. V přední části jsou další čtyři D-kroužky s pružným lanem pro přichycení vašich věcí, které můžete mít například v dry bagu.

• rozměry: 320 x 84 cm
• tloušťka: 15 cm
• objem: 330 l
• nosnost: 150 kg
• čistá hmotnost: 9,5 kg
• tlak: 15 PSI

Součástí balení je: paddleboard Agama INFINITY, dvojčinná pumpa, třídílné ALU pádlo, pojistné lanko, batoh na přenášení a středová ploutev.

Další produkty z kategorie Sety

Další produkty od výrobce Agama


Top