Alpina Big Horn MM 2018/19 lyžařské brýle

Unikátní a žádaný produkt Alpina Big Horn MM 2018/19 lyžařské brýle značky Alpina snadno naleznete teď v akci! Aktuálně v akci za 2199 Kč
Cena: 2199 Kč

Lyžařské brýle Alpina Big Horn MM se systémem Multi Mirror – zrcadlové čočky, které chrání oči před oslnivým svitem a infračerveným zářením. Díky minimalistickému provedení rámečku a sférickým čočkám výborně vypadají a nabízí optimální zorné pole. Brýle mají speciální odvětrávací systém, který efektivně brání zamlžování skel. Díky ventilaci a měkkému polstrování brýle zajišťují pohodlné nošení. Protiskluzný pásek drží brýle přesně na svém místě. Lyžařské brýle jsou vhodné na širší obličej. Fogstop – Speciální nátěr čoček proti jejich zamlžování.

Doublelens Thermoblock – Dvojitá skla pro lepší tepelný komfort.

Comfort Frame – Okraje skel jsou anatomicky tvarované, aby ideálně seděly Vašemu tvaru obličeje.

180°+ View – Kombinace zaoblení čoček ve spojení se speciálním rámem brýlí zaručí větší jak 180° rozhled.

Airframe Venting System – Ventilační systém.

Hinge Band – Elastický pásek je uchycen pohyblivými háčky po stranách sjezdových brýlí. Brýle příjemně sedí, zejména při kombinaci s helmou.

Skid Grip – Pogumované části na elastickém pásku, které slouží jako protiskluzová ochrana při nošení brýlí v kombinaci s helmou.

Multimirror – Zrcadlová úprava skel, jež je nejen modní a je nabízena v mnoha barevných odstínech, ale především ochrání vaše oči při vysoké intenzitě slunečního záření před její infračervenou složkou, která poškozuje oční sítnici.

Spherical Lens – Speciální zakřivení čoček směrem ven, které zajistí lepší periferní vidění a díky většímu prostoru uvnitř brýlí zabraňují zamlžování.

Venting Lens – Zajišťuje průchod vzduchu tak, aby nedocházelo k zapařování brýlí.

Skla: Doubleflex
Úroveň ochrany: S2/S3
Úroveň ochrany: S3

Další produkty z kategorie Lyžařské brýle

Další produkty od výrobce Alpina


Top