Aqua Sphere Pánské závodní plavky ENERGIZE Compression Training Suit

Tento akční a ve slevě kus Aqua Sphere Pánské závodní plavky ENERGIZE Compression Training Suit od značky Aqua Sphere jednoduše můžete sehnat zde teď v akci. Nabídka již od 1790 Kč
Cena: 1790 Kč

Elitní závodní plavky, které jsou schváleny FINA jak pro závody v bazéně, tak i open water. Srovnatelné a technologicky minimálně na stejné úrovni jako jsou závodní elitní plavky známých plaveckých značek. Možno použít na všechny styly a distance. Vynikající poměr kvalita/cena. UPOZORŇUJEME – objednat o číslo větší než standardní nošenou velikost.
Energize CompressionTato kolekce byla navržena aby chránila hlavní svaly, zvyšovala aktivní regeneraci a zlepšovala výkon. Strategická konstrukce se zaměřuje na specifické svalové skupiny, napomáhá správné poloze ve vodě a omezuje vibraci svalů. Použití komprese při plavání zajišťuje rychlou regeneraci při tréninku a zvýšení výkonu při závodě.
Dynamix je kompresní textil speciálně navržen pro použití ve vodním prostředí. Napomáhá průtoku krve a zvyšuje stabilitu.

Hodnota komprese 15 mm Hg
Vodoodpudivý povrch snižuje odpor
Elastická vlákna
Prodyšný
Rychleschnoucí
Odolný proti chloru
Ochrana proti UV 50+
Materiál Dynamix – 71% polyamid a 29% elastan
Stříbrné švy viz obrázek zepředu a zezadu
Komfortní silikonové pásky na nohavicích omezují vyhrnutí a posun
Ploché stehy snižují odpor a zvyšují účinnost plavání
Anatomický tvar zajišťuje perfektní padnutí a pohodlnost
Vyhovuje předpisům FINA pro závody v bazénu i open water.
Vodoodpudivý materiál
Vnitřní podšívka nabízí podporu
Elastický pas se stahovací šňůrkou

UPOZORŇUJEME – objednat o číslo větší než standardní nošenou velikost.
Jelikož se jedná o závodní plavky, doporučujeme jejich použití pouze na závody. Každodenní používání např. v bazénu zkracuje výrazně jejich životnost.
Upozorňujeme: Na výrobu se vztahuje zákonná záruka 2 roky, avšak životnost (tedy doba, po kterou má výrobek své původní vlastnosti) může být kratší. Doba životnosti se značně zkracuje nesprávným používáním, zejm. nesprávným oblékáním a svlékáním, špatně zvolenou velikostí (plavky začnou povolovat ve švu) nebo změnou materiálu díky působení chloru či UV záření. Po použití je nutné plavky opláchnout v čisté vodě a nechat volně uschnout (nesušit na slunci nebo topení).

Další produkty z kategorie Pánské plavky

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top