Condor VI Plus DT spací pytel

Výjimečný produkt Condor VI Plus DT spací pytel značky Condor můžete najít tady teď skutečně výhodně! Teď za akční cenu 4470 Kč
Cena: 4470 Kč

Mumie s bočním zipem po celé délce, s vysokou kapucí a komfortním vnitřním prostorem. Verze VI DT mají jako výplň použit Duotherm®. Duotherm® je tepelně izolační materiál nové generace, který se vyznačuje velmi dobrým poměrem hmotnosti a izolační schopnosti a také zvýšenou mechanickou odolností, což se příznivě projeví v prodloužené životnosti.

Spacák je konstruován jako mumie s dlouhým bočním zipem, který má 2 jezdce. Lze se s ním tedy v teplém počasí pouze přikrýt, nebo otevřít jen ve spodní části a třeba použít i v sedě na lavičce.

Krytí zipu zajišťuje vnitřní léga. Hluboká kapuce umožňuje velmi jednoduché stažení aniž by se tím zkracovala délka spacáku a je velmi pohodlná. Všechna provedení mají měkký límec stahovací kolem ramen. Konce zateplovacího límce lze spolehlivě sepnout pomocí plastové spony. Tečkou za uživatelským komfortem je uzavíratelná vnitřní kapsa na doklady, peníze a jiné drobnosti.

Použití běžné: -10oC, extrém -15oC
Výplň: Duotherm® 400g/m2
Hmotnost: 1700g
Kategorie: zimní

Standardní rozměry: obvod ramena 160cm, obvod v nohách 125cm, max. výška postavy 190cm (krajní mez)
Rozměr sbalený: 29 x 38 / 29cm

Na přání lze spacák zhotovit upravený – rozšířený, prodloužený či zmenšený. Přidání do 30cm na obvodě či délce je za příplatek 150,-Kč. Dalších 30cm pak znamená opět + 150,-kč Pokud nemáte možnost vyzkoušet si tento spacák ve standardních rozměrech a podle toho zjistit o kolik přidat (například změřit mezeru na nezapnutém zipu v okamžiku kdy je spacák nejvíce pohodlný), pak si rozměr můžete nasimulovat například na přikrývce a poté změřit ideální obvod. Výšku postavy chápeme jako krajní mez, kdy se pak takto vysoká postava sice do spacáku ještě vejde, ale ne každému to může připadat pohodlné. Pro pohodlí je dobré přidat ke skutečné výšce cca 5-10cm. Je třeba si ale uvědomit, že zvětšováním nabývá spacák na hmotnosti a nabývá objem při sbalení. Také si spacák hůře vyhřejete, pokud vám bude až příliš velký. Proto si můžete objednat i zmenšenou variantu. Cena se při zmenšování nemění.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Condor


Top