Condor VIII 200 pravý zip spací pytel

Oblíbený a akční kus Condor VIII 200 pravý zip spací pytel od top značky Condor jednoduše získáte u nás právě ve slevě! Nyní lze objednat jen za 2830 Kč
Cena: 2830 Kč

Spojovací mumie s dvojitým pravým zipem a dvěma jezdci. Spací pytel CONDOR VIII je řešen jako rodinná mumie. Dělitelný dvojitý zip se dvěma jezdci je umístěn vpravo nebo vlevo a umožňuje nejen pootevření u nohou , ale i vzájemné sepnutí levého s pravým. Proto, aby nebyly nadměrně namáhány zipy u dna, je dno řešeno nezvykle ve tvaru D. Po sepnutí vznikne velké oválné dno, nikoli osmička s rizikem poškození konců zipu. Všechna provedení mají zipy s dvěma dokonale těsnícími lištami, konce zateplovacího límce lze spolehlivě sepnout pomocí plastové spony a náprsní kapsu.

Dutá vlákna – univerzální syntetický izolační materiál. Hlavní výhodou je nízká nasákavost a tím také rychlé vysychání, což spolu s dobrými izolačními schopnostmi předurčuje tyto materiály k univerzálnímu použití, protože ve vlhkých podmínkách ztrácí minimum svých izolačních schopností. Další výhodou je nenáročnost na údržbu. Firma Condor zde používá jednodutinkové, silanizované a termopojivé vlákno se kterým má dobré dlouholeté a praktické zkušenosti.

Použití běžné: +5°C, extrém 0°C
Výplň: Duté vlákno® 200g/m2
Hmotnost: 1300g

Standardní rozměry: obvod ramena 160cm, obvod v nohách 115cm, výška postavy 185cm (krajní mez).
Rozměr sbalený: 21 x 38 / 23CM

Na přání lze spacák zhotovit upravený – rozšířený, prodloužený či zmenšený. Přidání do 30cm na obvodě či délce je za příplatek 100,-Kč. Dalších 30cm pak znamená opět + 100,-kč Pokud nemáte možnost vyzkoušet si tento spacák ve standardních rozměrech a podle toho zjistit o kolik přidat (například změřit mezeru na nezapnutém zipu v okamžiku kdy je spacák nejvíce pohodlný), pak si rozměr můžete nasimulovat například na přikrývce a poté změřit ideální obvod. Výšku postavy chápeme jako krajní mez, kdy se pak takto vysoká postava sice do spacáku ještě vejde, ale ne každému to může připadat pohodlné. Pro pohodlí je dobré přidat ke skutečné výšce cca 5-10cm. Je třeba si ale uvědomit, že zvětšováním nabývá spacák na hmotnosti a nabývá objem při sbalení. Také si spacák hůře vyhřejete, pokud vám bude až příliš velký. Proto si můžete objednat i zmenšenou variantu. Cena se při zmenšování nemění.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Condor


Top