Craft CTM Ultra W 1910456

Tento velmi žádaný kus Craft CTM Ultra W 1910456 od top značky CRAFT pořídíte tady teď v akci! Nabídka od 2691 Kč
Cena: 2691 Kč

Jedna bota, která zvládne vše? Tak by se dala popsat naše novinka CTM ULTRA. Univerzální podešev vás podrží nejen na asfaltu, ale i na zpevněných cestách a v městském trailu. Mohutná vrstva tlumení zajistí dostatečný komfort pro dlouhé objemové tréninky, zatímco nízká hmotnost a špičková energetická návratnost pěny vás doslova vykopne vpřed a podpoří váš výkon při silničních závodech i tempových bězích. Hmotnost: 250 g
Drop: 11mm
Karbonový plát: ne
Výška tlumení: 33 mm

Strukturovaný jednovrstvý svršek působí jemným dojmem, ale po vzoru atletických treter pevně obepíná chodidlo tam, kde je třeba a perfektně ukotví nohu uvnitř boty. CTM ULTRA se díky tomu neztratí ani při ostrých intervalech na dráze.

Objem, tempo, sprint, silnice i zpevněné cesty. CRAFT CTM ULTRA je až neuvěřitelně univerzální bota pro všechny běžce, kteří to s tréninkem myslí vážně a mají chuť se neustále zlepšovat.

Tvar a geometrie tohoto modelu vychází ze špičkové závodní boty CTM ULTRA CARBON. Identické jsou i použité materiály, takže reálné vlastnosti obou modelů si jsou velice blízké. Jediné, co zde chybí je karbonový plát. Dynamika a rychlost odrazu tím pádem nedosahují tak vysoké úrovně. Tato absence je ale vyvážena výrazným cenovým rozdílem. Pokud tedy nehledáte „best of the best” obutí a spokojíte se s lehkým nadstandardem při vynikajícím poměru ceny a výkonu, pak je CTM ULTRA tou pravou botou do vašeho botníku.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce CRAFT


Top