Craft Nordic Hydro Mid W 1909295

Tento nejprodávanější produkt Craft Nordic Hydro Mid W 1909295 od top výrobce CRAFT jednoduše můžete pořídit na našich stránkách teď právě ve slevě. Ceny již od 2081 Kč
Cena: 2081 Kč

AKCE – dodatečná sleva 20% z aktuální prodejní ceny! V posledním kroku objednávky zadejte do poznámky „SLEVA20“ a my Vám po přijetí objednávky cenu u této položky ponížíme ještě o 20%.

Špatné počasí už vás nezastaví. NORDIC HYDRO MID je ryzí univerzál, který si hravě poradí s náročným terénem, aniž byste museli obětovat komfort při běhu po silnici. Drop: 9,5 mm

Jedinečnou úroveň ochrany a odolnosti poskytuje vyvýšený límec. Tato neobvyklá konstrukce zajistí maximální ochranu chodidel před všemi nástrahami běhu v terénu a zároveň se postará o to, abyste byli v suchu i v sychravém počasí.

Svršek vyrobený z pružné pleteniny je odolný a pohodlný zároveň. Po obutí boty sedí doslova jako ponožky – tomu pomáhá i systém rychloutahovacích tkaniček.

Ještě více ochrany a odolnosti botě dodává gumový chránič kolem celého chodidla a chybět nesmí univerzální vzorek se skvělým záběrem na suchém i mokrém povrchu. Tlumení boty je dostatečně měkké, aby poskytlo požadovaný komfort všem běžcům bez rozdílu.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce CRAFT


Top