Force FASHION černo-šedý dres + Force BLADE MTB černé cyklokraťasy

Oblíbený kus Force FASHION černo-šedý dres + Force BLADE MTB černé cyklokraťasy s osvědčenou značkou FORCE můžete získat právě teď opravdu levně. Nabídka od 2290 Kč
Cena: 2290 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

MTB kraťasy byly navrženy pro jezdce, kteří požadují pohodlnost a zároveň i volnost. Zvolený materiál je pevný a tím pádem dobře odolává protržení. Gelová vložka vám zajistí maximální pohodlí. Vedle nešlápnete ani s jejich jednobarevným a jednoduchým designem. Force FASHION černo-šedý cyklistický dres – krátký rukáv

Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

Verze SLIM, unisex
celorozepínací, 3 zadní kapsy
elastická guma v pase s protiskluzným silikonem
reflexní prvky, YKK zip, odvětrání na bocích
materiál: 100% polyester
baleno v sáčku

Force BLADE MTB černé cyklokraťasy s odnímatelnou vložkou

MTB kraťasy byly navrženy pro jezdce, kteří požadují pohodlnost a zároveň i volnost. Zvolený materiál je pevný a tím pádem dobře odolává protržení. Gelová vložka vám zajistí maximální pohodlí. Vedle nešlápnete ani s jejich jednobarevným a jednoduchým designem.

Odnímatelné vnitřní kraťasy s GELOVOU vložkou, guma v pase
2 přední kapsy a 2 zadní kapsy na zip, YKK zip
materiál: vnější kraťasy: 88% polyester, 12% spandex – 143 g
vnitřní kraťasy: 90% polyester, 10% spandex-150 g
baleno v sáčku

Technické informace / velikostní tabulka:
Ke stažení: https://www.kckcyklosport.cz/ImgGalery/Img1/files/900320.pdf

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce FORCE


Top