Hannah Alagan spectra yellow/golden yellow

Tento diskontní produkt Hannah Alagan spectra yellow/golden yellow od populárního výrobce Hannah naleznete nyní ve slevě. Nyní lze objednat jen za 4157 Kč
Cena: 4157 Kč

Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan je určená převážně na vysokohorskou turistiku, ferraty a trekking. Je to ideální kousek do náročných podmínek na horské túry a treky. Je vyrobena z funkční neporézní membrány Climatic Element s vodním sloupcem 10 000 mm, prodyšností 10 000 g/m2 za 24h a 3L technologií nalaminování membrány mezi vnější a vnitřní materiál.

Bunda je nepromokavá, prodyšná a zaručí ti optimální ochranu při nepříznivých klimatických podmínkách. Budeš s ní dobývat hory, kde počasí je často proměnlivé. Povrch bundy je ošetřen vodoodpudivou úpravou DWR. Použití technologie lepení drobných dílů a podlepených švů přispívá k nepromokavosti oblečení. Anatomicky tvarované rukávy zajišťují pohodlné nošení. Střih Regular ti dovolí vzít si pod bundu i další vrstvu v chladném počasí. Při delších túrách jistě oceníš odvětrávání v podpaží. Zipy jsou voděodolné a lze regulovat šířku u kapuce, spodního okraje i u rukávů. Využij naplno, co ti Alagan nabízí!

• vhodné pro aktivity: Cestování, Turistika
• materiál: CLIMATIC ELEMENT, Hardshell
• membrána: Ano
• Složení: 100 % polyester
• hmotnost: 485 g / L

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Hannah


Top