Happy Tails Batoh na monopoutev TEEN

Žádaný kus Happy Tails Batoh na monopoutev TEEN značky Happy Tails jednoduše naleznete na našich stránkách nyní ve výprodejové akci! Akční ceny již od 1950 Kč
Cena: 1950 Kč

Kvalitní voděodolný batoh na monoploutevVysoce kvalitní BATOH Happy Tails z voděodpudivého materiálu je nabízen ve dvou velikostech (na monoploutev Junior a monoploutev Teen). Uvnitř Batohu je jedna prostorná kapsa na monoploutev, kostým, plavky, ručník a další plavecké potřeby. Batoh pojme až 3 ploutve včetně kostýmů. Vlastnosti:

Ergonomie – Profesionální zpracování batohu a důraz na detaily splňuje požadavky pro zdravá záda. Batoh je vybaven nastavitelnými ramenními popruhy a hrudním popruhem. Je lehký a skvěle sedí na každá dětská i dospělá záda.
Přední kapsa – Na doklady, klíče či telefon je určenapraktická přední kapsa, která je od vnitřního prostoru oddělena voděodpudivou látkou.

Detaily:

Složení 100% polyester z rubu nánosovaný PVC
Odolnost proti unikání vody ČSN EN ISO 811

Návod na ošetření vaku na monoploutev:Věnujte pozornost ošetřovacím symbolům na etiketě uvnitř BATOHU.
Textilní materiál čistěte buď nasucho, nebo navlhčeným hadříkem. Materiál nechte volně vyschnout při pokojové teplotě. Neperte v pračce, riziko poškození vnitřního PVC. Neždímat, nechat vykapat. Nepoužívejte bělidla.
Kupující/uživatel přebírá odpovědnost za správné a bezpečné použití výrobku. Dodržování správné údržby prodlouží životnost produktu. Poškození v důsledku nedodržení těchto zásad k ošetření nepodléhá reklamaci.
Upozornění: Monoploutev není součástí balení.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Happy Tails


Top