Hiko Pánské neoprenové triko SYMBIO NEW, krátký rukáv

Nejprodávanější produkt Hiko Pánské neoprenové triko SYMBIO NEW, krátký rukáv od top výrobce Hiko snadno pořídíte právě za akční cenu. Cena od 1830 Kč
Cena: 1830 Kč

Hiko přináší pánské neoprenové triko s krátkým rukávem kombinované s lycrou. Oblíbené Hiko SYMBIO v novém designu. To je perfektní volba pro potápění, šnorchlování, venkovní plavání či vodní sporty. Neoprenové triko SYMBIO s krátkým rukávem pro muže je komfortní a díky neoprenu příjemně hřejivé. Zároveň však vodním nadšencům dopřává i tenčí materiál – lycru v podpaží. Mužům tak umožňuje komfortní neomezený pohyb v podpaží například při pádlování na paddleboardu či kánoi.
Stylové pánské neoprenové triko Hiko SYMBIO s lycrovým materiálem si ihned zamilujete i díky krátkému rukávu. Vodní aktivity se díky triku s lycrou stanou ještě komfortnější.
Že je triko jedinečné dokazují i 3 materiálové vrstvy. V jednom jediném pánském tričku zajišťují teplo, pohodlí i neomezený pohyb.

Přední a zadní panely neoprenové trika jsou vyrobeny z 1,5 mm silného neoprenu, který pomáhá izolovat.
Na ramenou a pažích je 0,5 mm Neospan, který umožňuje ještě lepší pohyblivost při vašich oblíbených vodních sportech.
Lycrový materiál je použit na krčním límci a v podpaží. Jedná se o pružný flexibilní materiál vyznačující se svou prodyšností. Lycrový materiál má z vnitřní strany plyšovou vrstvu. Lycra nedráždí kůži a odpařuje pot díky dobré absorbci.

Pánské neoprenové triko do vody s krátkým rukávem a lycrou se tak stává ideální kombinací s důrazem na komfort, volnost pohybu a prodyšnost. Oblíbené pánské neoprenové triko na vodu Hiko SYMBIO je vyráběno v novém modelu s tmavšími barvami.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Hiko


Top