Husky Blum 4

Tento kvalitní výrobek Husky Blum 4 od oblíbené značky HUSKY jednoduše můžete sehnat na našich stránkách teď za výprodejovou cenu! Akční ceny již od 1522 Kč
Cena: 1522 Kč

Prostornější varianta plážového, či zahradního přístřešku. Díky svým rozměrům a výšce poskytuje dostatek prostoru pro několik dětí při hraní na zahradě či na pláži. Vlastnosti přístřešku Blum 4: Do přístřešku lze pohodlně umístit campingovou deku. Pomocí křížené konstrukce a rozsáhlému počtu kotvících bodů je zajištěna vysoká stabilita. Použité materiály zajišťují vysokou voděodolnost a ochranu před slunečními paprsky.

Rozměry (Š × D × V ) 240 x 115 x 135 cm
Rozměry (sbalený stan) 61 x 20 cm
Hmotnost min./celková 2,0 / 2,2 kg
Konstrukce jednoplášťový samonosný stan s vnější konstrukcí
Vodní sloupec tropiko 4000 mm H2O
Vodní sloupec podlážka 100% nepromokavá
Nosné pruty durawrapové pruty o průměru 7,9mm
Příslušenství sada ocelových kolíků, opravárenský set

NOSNÉ PRUTY: Durawrap

Durawrap

Durawrap je v mnoha ohledech zdokonalená verze laminátu, která vzniká nanesením polyesterové fólie na jádro laminátového prutu. Tento vylepšený materiál je celkově nejen trvanlivější, ale i pevnější a pružnější. Jeho velkou výhodou také je, že se při případném zlomení netřepí konce nosných tyčí a nevytváří se tak ostré konce, které by mohly stan poškodit.

PODLÁŽKA: Vrstvený Polyethylen

Vrstvený Polyethylen

Jedná se o velmi pevný materiál, používaný u podlážek především velkých stanů. Podlážka z tohoto materiálu je oděru vzdorná a proto je velmi oblíbená právě u rodinných stanů. Samozřejmostí je odolnost proti promoknutí, která je nezbytná.

VNĚJŠÍ STAN: 185T Polyester, Polyurethan (zátěr 4 000 mm H2O)

185T Polyester

Jedná se o velmi lehký materiál, který je odolný proti roztržení. Syntetická polyesterová vlákna zvyšují ochranu produktu proti náročným povětrnostním podmínkám, vyblednutí a rozsáhlému navlhnutí, neboť usychají skutečně rychle.

Polyurethan (zátěr 4 000 mm H2O)

Polyurethanový zátěr představuje trvalou impregnaci, která se nanáší přímo na materiál v různých vrstvách. Tato speciální úprava látky zabraňuje průniku vody. Parametr zátěru určuje výšku vodního sloupce (udávaného v mm H2O), jinými slovy schopnost materiálu odolávat tlaku vody.

Další produkty z kategorie Zahradní slunečníky a doplňky

Další produkty od výrobce HUSKY


Top