Joma T.Point Men 2204 tenisová obuv royal-lemon

Levný produkt Joma T.Point Men 2204 tenisová obuv royal-lemon od kvalitní značky Joma naleznete tady teď právě v akci! Právě lze objednat jen za 2490 Kč
Cena: 2490 Kč

Pánské boty na tenis T.Point Men 2204 značky Joma jsou vyrobené pro pravidelné a klubové hráče. Boty nabízí dokonalou kombinaci stability a pohodlí. Svršek je vyrobený z odolného nylonu, TPU a vysoce oděruvzdorného KPU vpředu, který je navržen tak, aby odolával tření na kurtu a optimalizoval ohyb nohy. Šněrování bylo vylepšeno tak, aby se zvýšila podpora a pohodlí. Jsou vybavené dvojitým systémem Exo Counter: dvěma zadními opěrkami chránícími patu. Stélka je vyrobena z EVA materiálu, který se přizpůsobí tvaru chodidla.

Mezipodešev je vyrobena z vysoce kvalitního phylonu, který zajišťuje pohodlí bez ztráty stability. Obsahuje ochrany na bocích, které zvyšují odolnost proti oděru.

Dvojitý systém Stabilis: tvrdý kus na boku a další kus na podrážce, který zabraňuje nevhodnému natočení přední a zadní části chodidla, a tím předchází zraněním.

Podrážka je vyrobena z vysoce odolné pryže DIN-40 a navíc je opatřena technologií Flexo: ergonomicky umístěnými liniemi pro přirozenější a pružnější krok.

Podešev : Antuka

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Joma


Top