Jurek ALP 2.5 DUO standart

Velmi žádaný výrobek Jurek ALP 2.5 DUO standart od výrobce Jurek snadno získáte na našich stránkách teď téměř zdarma. Nyní za akční cenu 7965 Kč
Cena: 7965 Kč

Je dvouvchodový dvouplášťový „kopulovitý“ stan, obdélníkového půdorysu podlahy, vhodný pro všechny druhy turistiky a pro časté užívání! Stan lze používat i v zimě (doporučujeme našití „límce“ po obvodu tropika). Vnitřní stan je pevně spojen s podlahou. Na pruty konstrukce je zavěšen pomocí napínacích šňůr a háčků. Ve vrcholu vnitřního stanu a po stranách u podlahy jsou větrací otvory kryté jemnou síťovinou. Ve vchodech vnitřního stanu jsou moskytiéry rovněž z jemné síťoviny pro intenzivnější větrání a k ochraně před nepříjemným hmyzem.
Vnější stan (tropiko) je přetažen přes konstrukci a ve spodní části je uchycen za konce prutů. Před vchody vnitřního stanu je tropiko protaženo a vytváří tak dvě malé apsidy, které umožňují uložení věcí (není určena k vaření). Ke kotvení slouží úchyty na hranách a ve středech delších stran tropika. V horní části jsou dva větrací vikýře.
Mezi stěnami vnitřního a vnějšího stanu je mezera cca 6 cm, která zlepšuje tepelnou pohodu, větrání stanu a snižuje orosování. Tuto mezeru lze podle potřeby upravit povolením nebo přitažením napínacích šňůrek vnitřního stanu.

Další informace:

Rozměry sbaleného stanu:
Průměr: 19 cm
Délka: 41 cm (konstrukce SM 7001-T6)
Počet křížení prutů: 1x

Řada EXTREME
Vodní sloupec podlahy 15000 mm
Vodní sloupec tropika 10000 mm
Počet vchodů 2
Počet osob 2-3
Celková hmotnost 3,15 kg
Sbalený stav d.19×51 cm
Sezonní použití celoroční

Kompletní výrobek obsahuje:

vnitřní stan a tropiko
kolík stanový: 10 ks
dlouhý duralový prut Ø 8,5 mm: 2 ks
kotvící šňůra dlouhá (2 m): 6 ks
kotvící šňůra krátká (1 m): 4 ks
obal na stan, konstrukci a kolíky
opravná sada (samolepící záplata a 12 cm duralová trubka)

Tropiko : Polyesterová RIPSTOP tkanina s polyuretanovými (PU) nepropustnými nátěry a SILIKONOVOU úpravou (Výborná pevnost v tahu i pevnost v dalším trhání, rozměrová stálost a odolnost proti UV záření díky polyesterové tkanině a silikonové upravě).
Vodní sloupec přes 10 000 mm / Gramáž: cca 93 g/m2

Další produkty z kategorie Stany

Další produkty od výrobce Jurek


Top