Kevin Levrone LevroWhey Supreme 2000g

Levný produkt Kevin Levrone LevroWhey Supreme 2000g od výrobce Kevin Levrone najdete na našich stránkách teď téměř zdarma. Akční ceny již od 1089 Kč
Cena: 1089 Kč

Levro Whey Supreme je směs 100% koncentrátu syrovátkové bílkoviny nejvyšší kvality pro hromadění svalové hmoty.

Levro Whey Supreme je směs 100% koncentrátu syrovátkové bílkoviny nejvyšší kvality pro hromadění svalové hmoty = ideální do objemu!

LevroWheySupreme je vynikající a výživný proteinový nápoj na bázi vysoce kvalitního koncentrátu syrovátkové bílkoviny, doporučovaný každému, kdo má zvýšenou potřebu příjmu bílkovin. Určeno zejména pro fyzicky aktivní lidi k podpoře tréninku profesionálních sportovců i amatérů.

Vzhledem k tomu, že se nejedná o tepelně upravený výrobek se silnými kyselinami nebo s nadměrným množstvím sodíku, poskytuje tato prvotřídní, za studena lisovaná a mikrofiltrací upravená směs, pouze ten nejsilnější dostupný syrovátkový protein. Proto je smíchání LevroWheySupreme s vodou, mlékem, džusy nebo krémy hračka!

Každá 30 g porce poskytuje 23,5 g proteinů, které přispívají k nárůstu a udržení svalové hmoty a zároveň posiluje kosti – to z ní dělá jednu z nejdůležitějších živin, zejména pro každého, kdo provozuje dlouhodobé silové a/nebo vytrvalostní tréninky. Navíc každá porce dodává 5 g BCAA a 4 g L-glutaminu, které jsou vysoce ceněné a žádané aminokyseliny ve stravě tvrdě trénujících sportovců.

Výrobek LevroWheySupreme, vytvořen jedním z nejkultovnějších sportovců, legendou Kevinem Levronem, je optimální volba pro ty, kteří mají vysoce intenzivní tréninkový režim. Ideální pro skutečné sportovce a taky pro ty, co každý den dbají na své zdraví!

Doporučené dávkování:

  • Smíchejte 1 odměrku prášku (30 g) s 300 ml vody nebo odstředěného mléka.
  • Pijte před tréninkem nebo ihned po tréninku.

Upozornění: Se sladidlem. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou z látek přípravku. Obsahuje mléko. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Potravinové doplňky by neměly být užívány jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Doporučuje se pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl. Neužívejte při těhotenství nebo kojení. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Nutriční hodnoty Kevin Levrone LevroWhey Supreme 2000g – Cookies cream:

ve 100g ve 30g
Energetická hodnota 1684 kJ 504 kJ
398 kcal 119 kcal
Tuky 7,5 g 2,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g 1,6 g
Sacharidy 4,2 g 1,3 g
Z toho cukry 3,7 g 1,1 g
Bílkoviny 78,3 g 23,5 g
Sůl 0,4 g 0,12 g
Vláknina 0,5 g 0,1 g

Složení:

Syrovátkový koncentrát, aroma, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza), protispékavá látka (oxid křemičitý), sladidlo (sukralóza).

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Další produkty z kategorie Proteiny

Další produkty od výrobce Kevin Levrone


Top