Marimex Florida Prism 3,66 x 0,99 m 10340191

Tento vynikající produkt Marimex Florida Prism 3,66 x 0,99 m 10340191 od top výrobce Marimex jednoduše najdete právě teď za akční cenu! Nabídky již od 4290 Kč
Cena: 4290 Kč

Bazén Florida se řadí mezi velmi oblíbené nadzemní bazény v České republice. Koupání ve vlastním velkém bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Florida je výhodná cena, snadná údržba. stabilita konstrukce, široká hladina vody i snadné zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, sestavit podpěrnou konstrukci, na kterou se navlékne bazénová folie. Od vybalení bazénu můžete do 30 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou.

Laminovaná folie bazénu Florida je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla podlahy je 0,32 mm a stěny 0,55 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu.

K bazénu je dodávána kartušová filtrace o výkonu 2 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4″). Pro kvalitnější a rychlejší filtraci doporučujeme zakoupit filtraci pískovou.

Hydro Aeration technology:
Tento bazén je vybaven technologii „Hydro Aeration technology“ – speciální nástavec přimíchává do zpětné trysky vzduch a voda vytváří bublinky, které provzdušňují vodu.

Vylepšená cirkulace a filtrace:
Jemné částice se ve vodě seskupí dohromady a během provzdušňování se na ně navážou vzduchové bublinky a zůstanou na hladině, tím se výrazně ulehčí následná filtrace a odstranění sedimentů skimmerem. Takto vylepšený systém filtrace a cirkulace zajistí zdravější a příjemnější bazénovou vodu.

Vyšší čirost vody:
Mícháním vody a vzduchu proces provzdušňování vyvolává oxidaci železa a manganu, což odstraňuje nečistoty ve vodě. Výsledkem je jiskřivá, příjemná voda, která skvěle vypadá!

Zvýšený počet záporných iontů na vodní hladině:
Bylo dokázáno, že záporné ionty čistí vzduch v okolí bazénu – odstraňují znečištění vzduchu a neutralizují volné radikály, které negativně ovlivňují kvalitu ovzduší.

Součásti balení bazénu Florida:
„bazén Florida
„návod
„kartušová filtrace
„kartušová vložka
„hadice
„instalační materiál
„schůdky (bezpečnostní, bez horní plošiny)

Průměr bazénu 3,66 m
Výška bazénu 0,99 m
Hloubka vody 0,84 m
Celkový objem vody v bazénu 8,4 m3
Konstrukce kovová konstrukce
Bazén s kartušovou filtrací
Výkon filtrace 2 m3/hod

Další produkty z kategorie Bazény

Další produkty od výrobce Marimex


Top