Merco BS-19 mobilní badmintonové sloupky

Tento zlevněný produkt Merco BS-19 mobilní badmintonové sloupky od populárního výrobce Merco jednoduše seženete nyní opravdu levně. Akční ceny již od 3590 Kč
Cena: 3590 Kč

Merco BS-19 jsou mobilní badmintonové sloupky vhodné pro rekreační i profesionální využití a to všude tam, kde situace neumožňuje instalaci pevných sloupků, v interiéru i exteriéru. Badmintonové stojany Merco BS-19 jsou kompletně vyrobené z moderního “eco-friendly“ plastu ABS (mimořádně pevný a houževnatý technický plast s vysokou odolností proti tlakovým rázům a vhodný do jakéhokoliv počasí), jen základny jsou navíc vyplněné betonem (každá váží 28,5 kg, takže stabilita stojanů za běžného používání je stoprocentně zaručena). Volně stojící sloupky na badminton Merco BS-19 mají oficiální výšku 155 centimetrů, jsou vybaveny napínacím mechanismem, horními kladkami a systémem pro upnutí sítě. Síť není součástí sady přenosných badmintonových stojanů Merco BS-19 a to z toho důvodu, aby si každý mohl dokoupit síť podle vlastních výkonnostních požadavků.

A pár technických parametrů na závěr: jedna základna má rozměr (D x Š x V) 60 x 33 x 18 cm a hmotnost 28,5 kg a jeden sloupek má rozměr (D x P) 155 x 4 cm a hmotnost 2,5 kg.

Další produkty z kategorie Badmintonové doplňky

Další produkty od výrobce Merco


Top