Merco Skidrifter plastový skibob monster

Tento vynikající výrobek Merco Skidrifter plastový skibob monster od oblíbené značky Merco snadno pořídíte zde teď právě ve výprodejové akci! V akci od 2990 Kč
Cena: 2990 Kč

Revoluční novinka na trhu. Skibob Skidrifter je vyrobený z kvalitního materiálu HDPE (polyethylen s vysokou hustotou), v různých barevných provedeních. Díky maximální nosnosti do 120 kg si mohou unikátní pocit z jízdy na tomto skibobu vychutnat děti i dospělí. Skibob Skidrifter je jedinečný díky mechanickému stabilizačnímu systému MSP. Jednoduchým stisknutím tlačítka si můžete upravit výšku skibobu a vybrat si tak mezi 3 různými styly jízdy – Amatér, Profi a Expert. Pro vyšší bezpečnost je Skidrifter vybavený kniplem a sedátko má protiskluzovou úpravu. Udělejte sobě či Vašemu dítěti radost a pořiďte si tento moderní skibob, který na sjezdovce poskytne mnoho hodin úžasné zábavy.
Nastavení sedátka: Amatér – sedátko je na nejnižší pozici. Jeho pravá i levá strana se stávají pomocnou lyží a zajišťují lepší stabilitu a kontrolu.
Profi – sedátko je na střední pozici. Získejte vyšší rychlost a více svobody pro různé triky.
Expert – sedátko je na nejvyšší pozici. Díky tomuto nastavení se dostanete na freestyle úroveň, kdy budete balancovat a předvádět otočky až o 360º.

délka: 748 mm
šířka: 456 mm
výška: 310 mm
hmotnost: 2,35 kg
počet osob: 1
maximální zatížení: 120 kg
věkové omezení: 6+

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Merco


Top