ORTLIEB Ultimate 6M HighVisibility – reflexní řídítková brašna + Mounting Set se zámkem

Oblíbený a kvalitní výrobek ORTLIEB Ultimate 6M HighVisibility - reflexní řídítková brašna + Mounting Set se zámkem s osvědčenou značkou Ortlieb můžete pořídit zrovna skutečně výhodně! Nabídka již od 3400 Kč
Cena: 3400 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Být dobře viděn je základním předpokladem pro bezpčný pohyb po silnici. Zvláště pak v noci. ORTLIEB přišel na konci roku 2013 s převratným řešením tzv. HighVisibility brašen. Ty jsou vyvedeny v zářivě žluté barvě (jen Office-Bag QL3 je černý) a jejich látka je protkána vysoce reflexním vláknem. V noci tak brašny při osvícení světly automobilu doslova září.

ORTLIEB upevňovací mechanismus pro řídítkové brašny Ultimate. Se zámkem. ORTLIEB Ultimate 6M HighVisibility – reflexní řídítková brašna

Být dobře viděn je základním předpokladem pro bezpčný pohyb po silnici. Zvláště pak v noci. ORTLIEB přišel na konci roku 2013 s převratným řešením tzv. HighVisibility brašen. Ty jsou vyvedeny v zářivě žluté barvě (jen Office-Bag QL3 je černý) a jejich látka je protkána vysoce reflexním vláknem. V noci tak brašny při osvícení světly automobilu doslova září.

Brašna Ultimate 6 M HighVisibility se vými vlastnostmi podobá brašně Ultimate 6 M Plus, je vyrobena z Cordury s PU laminací a stejně jako „pluska“ má i ona kapsičky po stranách.

Výška brašny: 21 cm
Šířka brašny: 23,5 cm
Hloubka: 14 cm
Váha: 740 g
Objem: 7l

Popruh přes rameno
Velká reflexní plocha
Maximální zatížení 3 kg
Kompatibilní s obalem na mapy a obalem pro telefon od firmy Ortlieb

POZOR ! Od roku 2020 nejsou součástí řídítkových brašen značky ORTLIEB adaptéry na řídítka. Při nákupu řídítkové brašny či košíku je nutné si jeden vybrat a spolu s brašnou si jej objednat. Je možno objednat adaptér se zámkem nebo bez, také adaptér pro Elektrokola. Naleznete v doporučeném příslušenství.

Ortlieb Accessories – Mounting Set (pro Ultimate6/Front-Basket) se zámkem

ORTLIEB upevňovací mechanismus pro řídítkové brašny Ultimate. Se zámkem.

Držák pro řídítkové brašny Ortlieb Ultimate 6.

Typ upevnění Handlebar bag mounting Ultimate6
Barva Černá
Materiál Polyamid

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Ortlieb


Top