SALMING Kobra 3 Shoe Women White/PaleBlue

Kvalitní a levný kus SALMING Kobra 3 Shoe Women White/PaleBlue od top výrobce Salming snadno můžete získat zrovna opravdu levně. Nabídka od 1999 Kč
Cena: 1999 Kč

Špičková sálová bota, vynikající zejména perfektní stabilitou a velmi dobrým tlumením. To je v kostce definice již třetí generace sálovek Salming Kobra 3. Oproti předchozím dvěma generacím došlo k výraznému přepracování svršku bot, který je nově dvouvrstvý a tvoří ho pevný polyesterový úplet, který je pro zvýšení odolnosti a stability částečně překrytý vrstvou polyuretanu. Tlumení sálovek Salming Kobra 3 obstarává solidní vrstva prémiového materiálu Recoil™, který skvěle absorbuje negativní síly při dopadu, ale zároveň nabízí i výbornou návratnost energie při odrazu. V patní části je pak tlumicí vrstva obohacena ještě o speciální Recoil R™ vložku, která minimalizuje negativní síly, které působí na paty při prudkých změnách směru běžných v sálových sportech.

Model Salming Kobra 3 je ideální volbou především, pokud hledáte stabilní sálovou botu. Širší podešev, které je na úrovni paty vytažená do půlky výšky boty, a stabilizační polyuretanové prvky svršku, udrží chodidlo na svém místě a umožní i tu nejprudší změnu směru bez ztráty stability.
Klíčové vlastnosti

vhodná pro hráče hledající stabilitu a kvalitní tlumení
velice stabilní sálová bota
velmi pohodlná s kvalitními tlumící vlastnostmi
středně těžká, konstruována s ohledy na odolnost
pocitově spíše širší s měkčím svrškem, který ideálně obepíná chodidlo
jsou vhodné na všechny sálové sporty, díky svým vlastnostem jsou velmi oblíbené mezi florbalisty a házenkáři

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Salming


Top