Salming Quest1 Tourlite Aero Oval 27

Unikátní výrobek Salming Quest1 Tourlite Aero Oval 27 od známé společnosti Salming naleznete na našich stránkách ve výprodejové akci! Cena od 2249 Kč
Cena: 2249 Kč

Velmi lehká florbalka Salming Quest 1 Tourlite Aero v nejprodávanější tvrdosti 27, která je vyhledávána naprostou většinou dospělých hráčů a je osazena nejoblíbenější čepelí Quest 1. Varianta s oválným držením.

Florbalka s tvrdostí 27 již patří mezi středně tvrdé, které doporučujeme pokročilým hráčům. Čím vyšší číslo tvrdosti florbalky, tím měkčí shaft. Volba správné tvrdosti shaftu dokáže pozitivně ovlivnit vaší techniku a střelbu.

Technologie shaftu

TourLite™ Aero™

Technologie TourLite Aero se poprvé objevila již před pár sezónami na jednom z modelů z limitované Kim Nilsson Edice a od té doby je to náš bestseller. Jedná se o ještě výraznější odlehčení shaftu při zachování její odolnosti a flexibility. Ideální pro hráče, co si oblíbili TourLite modely značky Salming. Složení shaftu je 100% karbon.

Oval shaft design

Oval shaft design je unikátní profil používaný na vybraných modelech značky Salming. Oválné držení v horní části omotávky plynule přechází do klasického kulatého držení ve spodní části omotávky. Oval Fusion prostě padne do ruky.

Čepel Salming Quest 1

Lety osvědčená čepel značky Salming se silnějším rámem. Oblíbená napříč celým hráčským spektrem, od elévů po veterány, hrají s ní muži i ženy. Vyhledávaná je hlavně díky své všestranosti. S čepelí Quest 1 dokážete kvalitně zpracovat i nahrát forhendem i bekendem, dokážete vystřelit přesnou a prudkou střelu tahem i příklepem, střelu připravenou i pohotovou. Zahnutí čepele není tak výrazné, jako je např. u čepele Hawk, ale je jistě větší než u čepele Quest 3 nebo Raptor.

Trident technology

Nepřekonatelný Shaft–to–blade systém pro zachování celistvosti hole. Čepel přirozeně navazuje na shaft

Single cavity plus

Jedna samostatná horizontální dutina podél celé čepele

Torsion lid system

Vyplnění místa mezi mřížkami po obvodu v části u patky dodává čepeli pevnost

Toe drag system

Díky této konstrukci je jednodušší přitáhnout míček směrem k tělu. TDD™ zlepší tvoji práci s míčkem

Touch Plus™

Materiál Touch Plus je označován jako měkký. Jedná se o nejměkčí materiál čepelí od značky Salming. Je směsí vyvinutou pro ještě citlivější zpracování a jemnou techniku. Míček od čepele tolik neodskakuje, jako je tomu u tvrdých čepelí. Tento materiál doporučujeme na gumové povrchy.

Omotávka Ultimate grip

Základní omotávka značky Salming. Její hladký povrch a tenký profil neklouže ani při větší zátěži.

Parametry:

Omotávka: Ultimate Grip
Typ čepele: Quest 1
Tvrdost florbalky: 27
Cerfitikace IFF: ano
Profil držení: oválný
Barva: fialová
Materiál čepele: Touch Plus
Technologie: Tourlite Aero
Materiál shaftu: 100% Carbon
Kolekce: 2022/23

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Salming


Top