SALMING Recoil Warrior Men Black/White

Nejprodávanější produkt SALMING Recoil Warrior Men Black/White od oblíbené značky Salming pořídíte zde nyní za akční cenu! Akční cena 3699 Kč
Cena: 3699 Kč

Pánské silniční objemové boty Salming Recoil Warrior navazují na úspěšný model Greyhound. S předchůdci mají společné především skvěle zpracované tlumení, které nabízí výbornou návratnost energie při zachování komfortu. Přepracovaný je pak svršek bot, který nově tvoří přizpůsobivý žakárový úplet. Parametry:

Určení: muži
Barva: černá
Typ běžecké boty: silniční objemové
Drop: 6 mm
Profil podrážky: 28 mm – 22 mm
Typ povrchu: silnice – zpevněný povrch
Typ boty: běžecká obuv
Kolekce: 2022
Mezipodešev: Recoil™
Modelová řada: Recoil Warrior
Materiál podrážky: Vibram XS Trek™
Hmotnost: 276 g (8 UK)

Vítáme do naší nabídky pokračovatele oblíbené silniční objemovky Salming Greyhound! Novinka Salming Recoil Warrior si ze svých předchůdců bere to nejlepší a přichází s inovací, která potěší především ty, kterým Greyhoundy na první dobrou nesedly. Těšit se tak můžete zejména na perfektně fungující tlumení tvořené naší prémiovou pěnou Recoil, které nabízí velkorysou míru pohodlí při skvělé návratnosti energie v každém kroku a zachování ideální stability. Zároveň si Warriory udrželi i na objemovku překvapivou svižnost.

Nijak nezměněná zůstala i samotná podrážka bot, kde je opět použita varianta XS TREK od italského výrobce Vibram. Ta je vyrobena z extra odolné pryžové směsi s vynikajícím gripem za sucha i za mokra a zaručuje prakticky neomezený náběh kilometrů bez známek opotřebení.

Ke zmiňovaným inovacím došlo v oblasti svršku modelu Recoil Warrior. Ten nově z velké části tvoří žakárový úplet v kombinaci s několika stabilizačními TPU prvky. Oproti svým předchůdcům tak model Recoil Warrior nabízí mnohem vyšší pohodlí, které ucítíte už při prvním obutí a oceníte od prvního až do posledního kroku vašeho běhu.

Na asfaltu jako doma

Recoil Warrior patří především na silnici, kde jejich vlastnosti oceníte nejvíce. Samozřejmě není třeba se bát ani přeběhu nepříliš náročného přírodního povrchu, nicméně vzhledem ke spíše vyššímu tlumení je určitě nedoporučujeme na skutečně trailovější typ cest.

Pokročilý běžec ocení

Ačkoliv model Recoil Warrior patří mezi velmi dobře tlumené a odolné boty, vhodné především pro začátečníky nebo těžší běžce, jeho skutečné kvality ocení spíše až pokročilejší běžec. Zatímco pro začátečníky jsou Recoil Warrior primárně pohodlnou botou pro pomalejší výklusy, zkušenějšího běžce s pokročilejší technikou odrazu nadchne dynamická návratnost energie, kterou nabízí aktivní tlumení bot. Boty Reciol Warrior mají neutrální došlap.

Do nekonečna a ještě dál

Zkombinujte prakticky nezničitelnou podrážku, odolnou a trvanlivou pěnu v mezipodešvi a výtečně vyřešený svršek a dostanete ukázkovou objemovou botu, která je předurčená pro nabíhání dlouhých vzdáleností. Ale zároveň se nenechte mýlit. Warrior umí být díky vlastnostem prémiové pěny Recoil i překvapivě svižnou botou, kterou se nemusíte bát vzít klidně i na závod od 10k výše.

Konstrukce boty a použité technologie

Svršek boty

Dvouvrstvý svršek pro pohodlí, prodyšnost a stabilitu

Ve svršku modelu Recoil Warrior se kombinují dvě vrstvy, které se vzájemně skvěle podporují. Zatímco žakárový úplet má starosti zejména vaše pohodlí, stabilizační TPU prvky zajistí, že bota vaše nohy udrží stabilní i po větším počtu uběhnutých kilometrů.

Salming Recoil Warrior - svršek

Chodidlo drží na svém místě

Heel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě.

Salming Recoil Warrior - Heel Cup

Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidel

Svršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy.

Salming Recoil Warrior - Toe Box

Mezipodešev – tlumení boty

Pohodlí při dopadu, energie do odrazu

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně více energie.

Salming Recoil Warrior - Recoil

Podešev – podrážka boty

Až o 25 % vyšší odolnost

Podrážka bot VIBRAM XS TREK vyvinutá stejnojmennou italskou společností, která je světovým lídrem v oblasti výroby podrážek, nabízí až o 25 % větší odolnost proti oděru, než je běžné u klasických podrážek. Zároveň tato gumová směs nabízí velmi účinnou trakci za suchých i mokrých podmínek.

Salming Recoil Warrior - podrážka

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Salming


Top