Sher-Wood Rekker Element Pro SR

Tento kvalitní a levný produkt Sher-Wood Rekker Element Pro SR od známé značky Sher-wood snadno můžete získat právě teď skutečně levně. Nyní lze objednat jen za 4699 Kč
Cena: 4699 Kč

Hokejka Sher-Wood Rekker Element Pro SR – Prodloužená je druhý nejvyšší model řady Rekker Element. Hojeka má delší shaft (64′) než klasická seniorská

Čepel a shaft jsou vyrobeny z uhlíkových vláken Blackline xxv: lehká vazba z uhlíkových vláken s více než 25 000 vláken vytvářejících lepší stabilitu a snížení torzního ohybu.

Původní čepel VRF je nahrazena novou VRF X, která doznala úprav především díky prodloužené výztuze kolem špičky čepele, což z ní dělá vůbec nejodolnější čepel Sherwood.

R-fire kick point ocení každý milovník střely zápěstím. Díky nízkému bodu ohybu (low kick point), lze v mžiku vypálit ostrou ránu a skórovat tak z každé pozice.

Technologie Featherlite XT se pak stará o to nejlepší vyvážení a ovladatelnost hokejky. Jedná se o vrstvy uhlíkových vláken, které jsou strategicky rozmístěny tak, aby splňovaly tyto vlastnosti.

Pro to nejlepší držení hole je tu inovace Textured Grip and spray grip coating, díky ní máte to neljepší držení ve všech herních situacích po celé délce hole.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Sher-wood


Top