Spokey FREESPO KIDS Dětské kolečkové brusle, růžové

Tento velmi žádaný produkt Spokey FREESPO KIDS Dětské kolečkové brusle, růžové s osvědčenou značkou Spokey snadno můžete najít u nás opravdu výhodně! Akční ceny od 1574 Kč
Cena: 1574 Kč

Dětské kolečkové brusle Spokey FREESPO KIDS:

– díky možnosti regulace lze brusle rychle a bezproblémově nastavit na potřebnou velikost, která vám umožní optimálně přizpůsobit botu noze

– kvalitní podvozek a trojitý systém zapínání spolu zajištují nejvyšší bezpečnost během jízdy!

Chcete vštípit svému dítěti vášeň ke sportu? Stále roste a má velikost „na rozhraní“? Díky možnosti regulace velikosti se nemusíte bát – možnosti regulace, která vám umožní optimálně nastavit potřebnou velikost. Kromě toho brusle Spokey FREESPO KIDS rostou spolu s vaším dítětem a vy nemusíte kupovat každých pár měsíců nový pár bruslí!

Regulovatelné dětské brusle Spokey FREESPO KIDS jsou skvělý nápad, jak představit vašemu dítěti jediněčný svět bruslení. Díky moderním barvám a grafice si je každé dítě zamiluje.

Ideální pro nejmladší

Víme, jak důležitá je bezpečnost během jízdy na kolečkových bruslích, a proto v sobě model Spokey FREESPO KIDS kombinuje vynikající kvalitu a komfort. Důležité je správně zvolit velikost, a proto model FREESPO KIDS má kromě možnosti regulace také trojitý systém zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitou sponu. Bezpečnostní dvojité spony zabraňují samovolnému uvolnění během jízdy. Díky tomu si můžete být jistí, že bezpečnostní spony zůstanou na svém místě a brusle během jízdy nebudou sklouzávat z nohou!

Nejvyšší kvalita provedení

Zaměřujeme se na kvalitu a bezpečnost, proto byly brusle Spokey FREESPO KIDS vyrobeny s důrazem na každý detail. Hliníkový podvozek je velmi odolný i při zachování velmi nízké hmotnosti. Kolečka jsou vyrobena z odolného PU.

Parametry:

materiál vnitřní botičky: pohodlná síťovina + pěna + samet

podvozek: eloxovaný CNC hliník

materiál koleček: PU

rozměr koleček:

velikost 27-30: 68 mm

velikost 31-34: 70 mm

velikost 35-38: 72 mm

maximální hmotnost uživatele: 60 kg

Další produkty z kategorie Kolečkové brusle

Další produkty od výrobce Spokey


Top