Spokey OBSYDIAN

Zlevněný produkt Spokey OBSYDIAN od značky Spokey snadno naleznete tady a teď právě za výprodejovou cenu! Nyní za akční cenu 2680 Kč
Cena: 2680 Kč

S ohledem na ty nejnáročnější uživatele, byl vytvořen profesionální produkt pro rychlou jízdu – freeestylová koloběžka Spokey OBSYDIAN.

Buď připraven na jízdu #veSpokeyStylu

Při jízdě na freestylové koloběžce Spokey OBSYDIAN pocítíte úplnou radost a volnost, poznáte vzrušující svět skatingu! Díky velmi odolné a dobře přizpůsobené konstrukci ke trikům, dostane vaše jízda ve skateparku úplně nový rozměr. OBSYDIAN je ideální pro barspiny a jiné triky ve skateparku!

Vše, co potřebuješ ve skateparku

Víme, jak důležitá je kvalita a bezpečnost při extrémní jízdě, proto klademe důraz, aby byly naše freestylové koloběžky vyrobeny z těch nejsilnějších materiálů. Koloběžky tak vydrží vyšší zatížení při provádění triků a při jízdě na překážkách. U modelu OBSYDIAN je kolečko integrováno s deskou, díky čemuž můžete maximálně využívat freestylovou koloběžku pro triky. 2 pegy umožňují slidy na zábradlí!

Kvalita a technologie

Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

Víme, že je důležité se odlišit, proto klademe zvláštní důraz originálnímu a vypracovanému designu. Koloběžky Spokey jsou vyrobeny v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami.

Kolečka 120 mm s hliníkovým jádrem a ložiska ABEC9 chrome zajišťují plynulý pohyb, odpovídající řízení a umožňují dosáhnout vysokých rychlostí. Velikost koleček je přizpůsobena především extrémní jízdě ve skateparku. Protiskluzová deska umožňuje pohodlné umístění chodidla.

Parametry:

kolečka: 120 mm, PU 82A

jádra kol – hliník

ložiska: ABEC9 Chrome

materiál: 50% hliník

protiskluzová deska

deska: 53 x 12 cm

výška řídítek: od podlahy: 87 cm

šířka řídítek: 59 cm

nožní brzda

stínované gumové gripy

3-bodová objímka z CNC

max. hmotnost uživatele: 100 kg

kolo integrované s deskou

2 pegy umožňující slidy na zábradlí

norma: EN 14619

zábradlí

norma: EN 14619

Další produkty z kategorie Koloběžky

Další produkty od výrobce Spokey


Top