Stíhačka A180 F-22A RAPTOR

Unikátní produkt Stíhačka A180 F-22A RAPTOR od odblíbeného výrobce jednoduše získáte tady teď v akci! Cena od 2490 Kč
Cena: 2490 Kč

Stíhačka A180 na dálkové ovládání se střídavým motorem a autopilotem.

Jste fanoušek létání nebo vás klasická letadla tolik nebaví? Máme pro vás stíhačku na dálkové ovládání se střídavým motorem. Jeho výhodou je parádní výkon a výdrž. Nemusíte se bát, že po prvním nezdaru budete muset řešit výměnu motoru.

Stíhačka je vyrobena z EPP materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Tento materiál je velice pružný a odolný, což je pro létající modely velmi důležité.

Můžete přepínat mezi 3osým a 6osým gyroskopem, což z ní dělá model vhodný pro začátečníky i pokročilé. Bude držet výšku, ale bez sebemenšího zaváhání se pustí i do akrobacie. Lehký trup zlepšuje výkon, celý model je skvěle aerodinamicky vyvážen a díky tomu je let velice stabilní. Váží pouze 76g a ve vzduchu vydží cca 6 minut na plný výkon. Rozpětí křídel je 32cm.

Akumulátor snadno nabijete přiloženou USB nabíječko za 60 minut. Jedná se o Lipo 7.4V 300mAh, kterou můžete zakoupit zde. a čas letu si tak prodloužit. Neomezí vás ani tma, díky LED osvětlení se vám bude stíhačka nejen dobře ovládat, ale také ji dobře uvidíte.

Obsah balení:

  • Stíhačka A180
  • AKumulátor
  • USB nabíječka
  • Ovladač
  • Návod

Další produkty z kategorie RC modely


Top