Suunto Suunto 3 Slate Grey (AKČNÍ CENA)

Tento neodolatelný kus Suunto Suunto 3 Slate Grey (AKČNÍ CENA) od odblíbeného výrobce Suunto snadno pořídíte zde za výprodejovou cenu. Nabídky již od 2800 Kč
Cena: 2800 Kč

Nepoužívaný produkt, obvykle vrácený, s poškozeným obalem nebo zabalený v náhradním obalu. Má plnou 24 měsíční záruku. Produkt je nepoužitý, takže bez kosmetických vad. S danou slevou. Lehké, ale odolné sportovní hodinky s adaptivním vedením v novém designu.

Suunto 3 jsou elegantní fitness hodinky s mnoha chytrými funkcemi. Jsou určené pro uživatelky a uživatele, kteří udržují aktivní životní styl, mají zájem o své zdraví a pohodu. Díky zkušenostem s vývojem špičkových sporttesterů, navrhlo Suunto hodinky tak, aby poskytovaly bohatou zpětnou vazbu a doporučení a současně byly snadno používány. Hodinky jsou vyráběné ve Finsku.

Hodinky pro vás vytvoří osobní tréninkový plán, který se přizpůsobí vašim potřebám. Během cvičení získáte pomoc v reálném čase, která vám pomůže nastavit zdravou a prospěšnou intenzitu cvičení.

Sledování aktivit 24/7 s kroky, kaloriemi a spánkem, spolu s monitorováním stresu a zotavení, poskytnou komplexní pohled na váš den a pomohou vám udržovat zdravou rovnováhu mezi aktivitou a odpočinkem.
Výdrž až 10 dnů, adaptivní tréninkové vedení a spánek, aktivita 24/7, odhadovaný tep na zápěstí. Hodinky nemají vlastní GPS, ale mohou využít GPS připojeného mobilního telefonu .

Suunto 3 jsou nejlehčí hodinky Suunto, váží pouhých 36g a díky jednoduchému designu je lze považovat i za módní doplněk. Oproti profi-sportovním modelům nemají uživatelské přizpůsobení sportovních funkcí, avšak o to více poskytují biometrických údajů. Mají také velké množství užitečných a snadno přepínatelných ciferníků. Suunto 3 nemají dotykovou obrazovku, ale ovládání 5 tlačítky je snadné a rychlé.

Hodinky jsou funkčně totožné s modely Suunto 3 Fitness. Liší se pouze pastelovými barvami, místem původu a tělo mají z ABS namísto kompozitního Polyamidu (v obou případech se jedná o materiály špičkových vlastností).

Hlavní vlastnosti

  • Hodinky vhodné pro fitness, 24/7 měření aktivity
  • Robustní a přece lehké (36g).
  • Tělo z ABS (Akrylonitril Butadien Styren), ocelová luneta, polyamidové sklíčko.
  • Silikonový, snadno vyměnitelný řemínek
  • Voděodolné na 30m dle ISO6425 (pro plavání).
  • Bez vlastní GPS, lze však připojit GPS mobilního telefonu.
  • Rychlost, tempo a vzdálenost se počítá pomocí akcelerometru pro běh a chůzi.
  • Vestavěné sportovní režimy pro běh, plavání, cyklistiku, trénink v posilovně a mnoho dalších.
  • Adaptivní trénink se přizpůsobí vašim potřebám.

Obdržíte

  1. Hodinky Suunto 3 Fitness
  2. Originální nabíjecí kabel

Kolekce: Suunto 3

Akční cena – zboží může být rozbaleno, bez jakýchkoli vad.

Další produkty z kategorie Sporttestery

Další produkty od výrobce Suunto


Top