Vlnka Deka ovčí vlna Natural 2ply

Výjimečný a žádaný výrobek Vlnka Deka ovčí vlna Natural 2ply od značky Vlnka manufacture s.r.o. můžete pořídit tady a teď právě levně! Cena již od 3899 Kč
Cena: 3899 Kč

Přírodní deka oboustranná z ovčí vlny merino, Vám zajistí dostatečné teplo i v těch nejkrutějších zimních dnech. Na světě snad neexistuje podobný materiál, který má hned tolik funkčních vlastností, jako merino vlna. Veškeré deky v naší nabídce jsou vyráběny právě z ovčí vlny merino. Jedná se o přírodní materiál, získán střižením mladých australských oveček, kdy je ovčí vlna nejjemnější a dosahuje té nejvyšší kvality. Nemusíte se obávat nežádoucího pocitu kousavosti, merino vlna nekouše ani nedráždí lidskou pokožku.

Předností tohoto materiálu je termoregulační vlastnost, což znamená schopnost regulovat optimální teplotu těla a současně dokáže odpařovat jakoukoliv přebytečnou vlhkost do ovzduší. Pro zdravý spánek vřele doporučujeme ovčí deky, které snižují napětí, bolest a v neposlední řadě odstraňují kladné ionty, které škodí našemu organismu a způsobují únavu či bolest hlavy. Deka oboustranná je vhodná na celoroční užití. Výhodou je, že ovčí vlna v zimě hřeje a v létě chladí.

Zajisté oceníte, že vlněné deky jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Díky použití vysoce kvalitních materiálů, výrobky získaly světové certifikáty o kvalitě a pravosti.

OEKO-TEX® Standard 100 je celosvětově jednotný zkušební a certifikační systém pro textilní suroviny, meziprodukty a konečné výrobky ve všech etapách zpracování s cílem eliminovat v nich výskyt škodlivých látek. Všechny netextilní součásti jsou ve výrobním procesu rovněž testovány. Pro mnoho společností je splnění požadavků OEKO-TEX® nedílnou součástí jejich dodacích podmínek.

Jedná se o mezinárodní značku jakosti, kterou uděluje Mezinárodní vlnařský sekretariát vlněným tkaninám, pleteninám, přikrývkám a která zaručuje jakost podle normovaných zkoušek. Výrobky, které odpovídají zkouškám, mohou být označeny visačkou Vlněná pečeť. Certifikát získají jen výrobky obsahující prvotřídní, vysoce kvalitní vlnu z australských ovcí.

Údržba

Ruční praní
Tento výrobek je ideální prát způsobem ručního praní, doporučujeme v lázni max 30 °C. Při máchání postačí postupně snižovat teplotu vody, aby
nedošlo k vysrážení či deformaci. Poté stačí jemně vyždímat a sušit ve vodorovné poloze, aby nedošlo k vytahání materiálu.

Praní v pračce
Doporučujeme prát výhradně v programu na vlnu, který respektuje šetrnější praní.
Používejte jemné prací prostředky určené na vlnu a to jak pro praní v ruce, tak i v pračce.

Sušení
Rozhodně nesušte výrobek na topení. V případě, že topení přesáhne teplotu 30 °C, (což je zcela běžné) voda obsažená v úpletu se
zahřeje taktéž nad 30 °C a výrobek se srazí stejným způsobem jako při nevhodném praní.

Při sušení v sušičce doporučujeme využít vlněné inteligentní koule, které pohlcují vlhkost prádla, snižují jeho statický náboj, ulehčují práci s žehlením, a dokonce plní funkci aviváže. Lze je používat i mimo sušičku tak, že je na malou chvíli umístíte do koše s vypraným prádlem, kde také dokážou v mezičase před věšením pohlcovat vlhkost.

Nepoužívejte aviváž!
Pozor!
Praní v teplejší vodě (víc než 30 °C) a dlouhé mletí v pračce výrobek znehodnotí, úplet zplstnatí a srazí se.
Takto znehodnocený výrobek nelze reklamovat.

Další produkty z kategorie Deky

Další produkty od výrobce Vlnka manufacture s.r.o.


Top