Vlnka Pléd z ovčí vlny 140×240 Béžová

Vynikající produkt Vlnka Pléd z ovčí vlny 140x240 Béžová od značky Vlnka jednoduše najdete na našich stránkách nyní ve výprodejové akci. Akční ceny od 2799 Kč
Cena: 2799 Kč

100% skandinávská vlna je jemná a její vlastnost, kterou je izolace, vás dokáže udržet v teple, ale i v chladu zároveň a i když je tenčí než například pléd z bavlny, tak dokáže mnohem lépe zahřát právě díky úžasným vlastnostem ovčí vlny. Surová vlna je pro nás jedinečný přírodní materiál a v průběhu let zůstala nedotčena. Vlna jako taková je požehnána nekonečnými možnostmi, protože se liší v závislosti z jakého je plemene a také odkud pochází.

Konečná úprava jako je spřádání příze a tkaní umožňuje vytváření atraktivních a vysoce kvalitních produktů a jedním z nich jsou tyto plédy. 100% skandinávská vlna je jemná a její vlastnost, kterou je izolace vás dokáže udržet v teple, ale i v chladu zároveň a i když je tenčí než například pléd z bavlny, tak dokáže mnohem lépe zahřát právě díky úžasným vlastnostem ovčí vlny.

Tradiční diamantové vzory dokrášlují tento hřejivý kousek vlny a tvoří z něj krásný designový doplněk. Cítíte tu jemnost, když se do plédu zabalíte při grilování s přáteli ve večerních hodinách? Je vám teplo? Nám rozhodně ano a totéž chceme pro vás :-).

Další produkty z kategorie Předložky a kožešiny

Další produkty od výrobce Vlnka


Top