Vlnka Prémiová letní prošívaná přikrývka s ovčí vlnou Merino

Tento designový produkt Vlnka Prémiová letní prošívaná přikrývka s ovčí vlnou Merino od populárního výrobce Vlnka můžete získat zde teď právě opravdu výhodně. Nyní lze objednat jen za 4199 Kč
Cena: 4199 Kč

Prémiová řada lůžkovin z ovčího Merina pozvedne váš odpočinek a zdravý spánek o další stupínek výše. Do potahu z vysoce kvalitní bavlny, která je prošitá do zajímavých vzorců ve tvaru spirál, je zabalena Merino vlna z rouna mladých oveček. Před použitím do přikrývek se vlna důkladně čistí, vyčesává, a zbavuje přirozeného zápachu. Nejen v chladnějších dnech se najde uplatnění pro ovčí vlnu – prošívané Merino přikrývky můžeme jednoznačně doporučit i pro teplé letní noci. Je to proto, že ovčí vlna je schopná termoregulace. To znamená, že vám pod letní vlněnou přikrývkou nebude příliš horko, ale naopak se díky její prodyšnosti a lehkosti po celé léto dobře vyspíte. Merino vlna umí také zachycovat a odvádět od těla veškerou přebytečnou vlhkost, takže i pokud se během noci zpotíte, ráno se probudíte v suchu a pohodlí.

Bavlna použitá na vnější straně přikrývek je šetrná k lidské pokožce, je vzdušná a lehká. U prémiové řady vlněných přikrývek se můžete těšit na krásnou krémovou barvu a na dotek hebký materiál.

Vlna má díky vysokému obsahu lanolinu samočistící schopnosti. Vlněné lůžkoviny doporučujeme pravidelně protřepávat a větrat na čerstvém vzduchu, což zajistí jejich dlouhou životnost a budou vám tak dělat radost po mnoho let.

Povrchový materiál: 100% bavlna
Výplň: 100% ovčí vlna Merino

Hmotnost:
135 x 200 cm – 1000 g
220 x 200 cm – 1800 g

Na deky a přikrývky o rozměru 135×200 cm se hodí povlečení 140×200 cm z naší nabídky.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Vlnka


Top