Vlnka Prostěradlo z ovčí vlny Natural

Kvalitní a oblíbený výrobek Vlnka Prostěradlo z ovčí vlny Natural od značky Vlnka manufacture s.r.o. snadno můžete sehnat u nás nyní za akční cenu! Akční cena od 2899 Kč
Cena: 2899 Kč

Merino prostěradlo Natural představuje nejvyšší možnou kvalitu v oblasti přírodních lůžkovin. Výjimečná je především z hlediska složení 100 % merino vlny, díky které jsou podložky velmi jemné, dodávající lidskému spánku pocit nadstandardu. Merino prostěradlo Natural představuje nejvyšší možnou kvalitu v oblasti přírodních lůžkovin. Výjimečná je především z hlediska složení 100 % merino vlny, díky které jsou podložky velmi jemné, dodávající lidskému spánku pocit nadstandardu. Doporučujeme ji na celoroční užití. Výhodou je, že ovčí vlna v zimě hřeje a v létě chladí. Merino vlna je materiál získaný střižením mladých australských oveček, kdy je ovčí vlna nejjemnější a dosahuje té nejvyšší možné kvality. Nemusíte se obávat nežádoucího pocitu kousavosti, ovčí merino nekouše ani nedráždí lidskou pokožku. Předností tohoto materiálu je termoregulační vlastnost, což znamená schopnost regulovat optimální teplotu těla a současně dokáže odpařovat jakoukoliv přebytečnou vlhkost do ovzduší.

Pro zdravý spánek vřele doporučujeme ovčí podložky, které snižují napětí, bolest a v neposlední řadě odstraňují kladné ionty, které škodí našemu organismu a způsobují únavu či bolest hlavy. Podložka je na každém ze čtyř okrajů, opatřena gumovými úchyty, které zajistí pevné přichycení k matraci.

Zajisté oceníte, že ovčí prostěradla jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Díky použití vysoce kvalitních materiálů výrobky získaly světové certifikáty o kvalitě a pravosti.

OEKO-TEX® Standard 100 je celosvětově jednotný zkušební a certifikační systém pro textilní suroviny, meziprodukty a konečné výrobky ve všech etapách zpracování s cílem eliminovat v nich výskyt škodlivých látek. Všechny netextilní součásti jsou ve výrobním procesu rovněž testovány. Pro mnoho společností je splnění požadavků OEKO-TEX® nedílnou součástí jejich dodacích podmínek.

Jedná se o mezinárodní značku jakosti, kterou uděluje Mezinárodní vlnařský sekretariát vlněným tkaninám, pleteninám, přikrývkám a která zaručuje jakost podle normovaných zkoušek. Výrobky, které odpovídají zkouškám, mohou být označeny visačkou Vlněná pečeť. Certifikát získají jen výrobky obsahující prvotřídní, vysoce kvalitní vlnu z australských ovcí.

Materiál:
Povrch: Ovčí vlna merino 100%
Spodní část: Polyestrerová podšívka
Hmotnost: Hmotnost: 450g/ m²

Další produkty z kategorie Deky

Další produkty od výrobce Vlnka manufacture s.r.o.


Top