Vlnka Vlněná deka krémová 1ply

Ve slevě kus Vlnka Vlněná deka krémová 1ply značky Vlnka jednoduše naleznete na našich stránkách teď právě ve výprodejové akci. Ceny již od 2799 Kč
Cena: 2799 Kč

Přírodní deka krémová je vhodná pro kohokoliv. Materiál merino vyhovuje jak dospělým, tak i dětem, jelikož má skvělé antibakteriální a termoregulační vlastnosti. Přírodní deka z ovčí vlny v barevné variaci krémové barvy, působí velice decentně a luxusně. Deka je jednostranná, tudíž ji doporučujeme jako letní či podzimní variantu. Veškeré deky v naší nabídce jsou vyráběny z ovčí vlny merino. Jedná se o materiál získaný střižením mladých australských oveček, kdy je ovčí vlna nejjemnější a dosahuje té nejvyšší možné kvality. Nemusíte se obávat nežádoucího pocitu kousavosti, merino vlna nekouše ani nedráždí lidskou pokožku. Předností tohoto materiálu je termoregulační vlastnost, což znamená schopnost regulovat optimální teplotu těla a současně dokáže odpařovat jakoukoliv přebytečnou vlhkost do ovzduší. Pro zdravý spánek vřele doporučujeme ovčí deky, které snižují napětí, bolest a v neposlední řadě odstraňují kladné ionty, které škodí našemu organismu a způsobují únavu či bolest hlavy.

Zajisté oceníte, že vlněné deky jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Díky použití vysoce kvalitních materiálů výrobky získaly světové certifikáty o kvalitě a pravosti.

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Vlnka


Top