Winnwell Classic 4-Roll Pro SR

Tento žádaný kus Winnwell Classic 4-Roll Pro SR od top značky Winnwell snadno najdete tady teď za výprodejovou cenu. Teď za akční cenu 1559 Kč
Cena: 1559 Kč

Rukavice Winnwell Classic 4-Roll Pro SR jsou kvalitní a pohodlné rukavice pro pravidelné hobby hráče, kteří hledají prvotřídní kvalitu za rozumnou cenu. Členění rukavic do čtyř segmentů umožní skvělou pohyblivost a zároveň dobrou ochranu vašich rukou, hokejku tak budete mít pod kontrolou a střely i přihrávky budou létat s precizní přesností. Rukavice mají zvýšenou ochranu palců, disponují technologií Lock Thumb, která brání vykloubení palců. Výborná ochrana a odolnost ,díky vnějšímu odolnému nylonu a vnitřní EVA pěně budou vaše ruce chráněny proti sekerám soupeřů i tvrdým střetům u mantinelu. Dlaň rukavice je vyrobena z Nash kůže, která je vyztužena v nejvíce namáhaných místech. Díky tomu má dlaň rukavice mnohem delší životnost.

Pro dokonalé potlačení nežádoucího zápachu výstroje je použita patentovaná technologie Winnwell Cleansport NXT. Tato patentovaná technologie dokáže bezpečně a zdravotně nezávadně odstranit zápach z hokejové výstroje. Vyberte si z naší rozsáhlé nabídky hokejových rukavic, které chrání vaše dlaně a zápěstí před sekerami soupeřů i nárazy o led či mantinel.

Profesionální hokejové rukavice Winnwell Classic 4-Roll Pro velmi pohodlné, látkové rukavice pro náročné hráče. Kvalitní rukavice s velmi dlouhou životností..

Super rukavice s velmi dlouhou životností. Máme modely pro malé i velké hráče různých výkonností.

Další produkty od výrobce Winnwell


Top